19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Otobüsü canlı yayın aracına çarptı

TEM karayolunun İzmit- Sapanca geçişinde, yolcu otobüsünün Kanal-D'ye ait canlı yayın aracına çarpması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah saat 08.30 sıralarında TEM Karayolu'nun İzmit Sapanca geçişi Derbent Beldesi girişinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara'ya giden, içinde 26 yolcu bulunan Nilifer Turizm'e ait Mehmet Bağcı yönetimindeki 16 KN 791 plakalı otobüs, önünde gitmekte olan İhsan Şadan Körpin'in kullandığı Kanal-D'nin 34 KUY 50 plakalı canlı yayın aracına arkadan çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otobüs bariyerlere çarparak durdu. Bariyerler otobüsün alt kısmına ok gibi saplandı.

Kazada, otobüs sürücüsü Mehmet Bağcı ve yolcular Arzu Maviş, Mustafa Akkucu, Şükrü Can, Sinem Şekerci, İrfan Ertel, Mine Demiralp ile canlı yayın aracının sürücüsü İhsan Şadan Körpin yaralandı.
Yaralılar, İzmit ve Adapazarı'ndaki hastanelere kaldırıldı. Hafif yaralanan sürücü İhsan Şadan Körpin ise Gebze'deki Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazanın ardından yol bir süre ulaşıma kapandı. Kazadan yara almadan kurtulan diğer yolcular, firmanın gönderdiği araçlarla Ankara ve İstanbul'a gitti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 14:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?