16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Otomobil kamyonun altında kaldı

Aydın'da, Selatin Tüneline girişinde bir aracın aniden yolun ortasında durması ve arkadan gelen kamyonun çarpması sonucu meydana gelen kazada baba ile 2 yaşındaki oğlu ölürken, anne yaralandı. Kaza, tünelin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


Kaza, dün akşam saat 17:40 sıralarında İzmir- Aydın Otoyolu Selatin Tüneli girişinde maydana geldi. Minibüs şoförlüğü yapan Sezgin Özgün (26), eşi Melahat Özgün ve 2 yaşındaki oğlu Doğan Özgün ile Bornova'daki evlerinden Aydın'daki akrabalarının yanına gitmek üzere 35 AG 6591 plakalı otomobille yola çıktı.

Sezgin Özgün, Selatin Tüneli girişine geldiğinde bir anda yolun ortasında aniden otomobiliyle durdu.


Bu arada İzmir istikametinden Aydın'a gelen Şemsettin Calp'ın kullandığı 35 AU 8718 plakalı kamyon, aracı farketmeyerek arkadan çarptı. 10 metre sürüklenen otomobilde sürücü Sezgin Özgün ve 2 yaşındaki oğlu Doğan Özgün hayatını kaybederken, ağır yaralanan anne Melahat Özgün (23) ağır yaralanarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan tır şoförü Şemsettin Celp’in otomobilin önünde bir anda durması nedeniyle frene bastığını, ancak duramayınca araca arkadan çarptığını söylediği öğrenildi.


Olay yerinde yapılan incelemede, Özgün’ün kullandığı otomobilin orta şeritte yaklaşık 10 metre fren izinin bulunduğu görüldü. Otomobilin önüne çıkan herhangi bir şeyden mi yoksa teknik bir arızadan mı yavaşladığının bilirkişi incelemesi sonucu ortaya çıkacağı bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2007 Salı 06:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?