22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Otomobil Karadeniz'e uçtu!

İnebolu ilçesinde denize yuvarlanan otomobil, bir kamyona halatlarla bağlanarak içindeki sürücüyle birlikte denizin açıklarına sürüklenmesi önlendi.

Kastamonu, İnebolu'nun Gemiciler köyü yakınlarında Abana istikametine giden Zakir Yazan'ın (47) kullandığı 34 VK 9538 plakalı otomobil, yağmurlu havada virajı alamayarak denize yuvarlandı.

Yol kenarındaki kayalıklara da çarptıktan sonra sulara gömülen araç, dalgaların da etkisiyle denizin açıklarına doğru sürüklenmeye başladı. Gemiciler köyünde yaşayan vatandaşların ve yoldan geçen sürücülerin kazayı görmesiyle birlikte, sulara gömülen araca müdahale edildi. Vatandaşlar, bir kamyona bağladıkları halatın diğer ucunu da otomobile geçirerek, aracın denizin açıklarına sürüklenmesini engelledi.


Olay yerine jandarma ekiplerinin de gelmesiyle birlikte araç içinde sıkışan sürücü Yazan, yaralı olarak kurtarıldı. Ambulansa binmeye ikna olmayan Yazan, bir akaryakıt istasyonunda müdürlük yaptığını ve aracın içinde istasyona ait para bulunduğunu belirterek paranın araç içinden çıkartılmasını bekleyeceğini söyledi. Yapılan çalışmalar sonucu araç içinden çıkartılan 10 bin YTL Yazan'a teslim edildi. Zakir Yazan, bunun üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 15:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?