20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Oy kuyruğunda kavga!

Erzurum'da oy kullanma sırasında çıkan tartışma kısa süre sonra mahalle kavgasına dönüştü.Polis taraflara müdahale edebilmek için biber gazı sıkarak havaya ateş açmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde Palandöken ilçesi Palandöken Mahallesi Su deposu civarında meydana geldi. Abdurrahman Gazi İlköğretim Okulu'nda oy kullanan iki aile arasında oy kullanma sırasında tartışma çıktı. İddiaya göre, oy kuyruğunda kadının arkasında duran vatandaştan rahatsız olan aile fertleri şahsı daha geri çıkması yönünde uyardı.

Bunun üzerine oy kuyruğunda bekleyen Dikilitaş ve Ergin aileleri arasında tartışma çıktı. Okulda bulunan polislerin müdahale etmeleri üzerine tartışma sona erdi. Daha sonra mahalleye gelen iki aile fertleri birbirlerinin yolunu kesti.

Bunun üzerine çıkan kavgaya iki aileden de çok sayıda kişi katıldı. Kürek sapı ve sopalarla birbirlerine saldıran taraflara polis müdahale etti. Olay yerinde bulunan polislerin yetersiz kalmaları üzerine takviye ekipler çağrıldı. Daha sonra olay yerine varan çok sayıda polis ekibi biber gazı sıkarak ve havaya ateş ederek kavgayı kontrol altına aldı.

Kavgaya karışan aralarından kadınlarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alınarak Palandöken Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis, mahallede yeni bir olumsuz olay yaşanmaması için güvenlik tedbirini sürdürüyor.


 

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 11:11:34
Güncelleme :12 Haziran 2011 Pazar 11:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?