15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Pendik'te trafik kazası: 2 ölü, 2 yaralı

İSTANBUL Pendik'te aşırı alkollü 4 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil önce elektrik direğine ardından da taklalar atarak bir kamyona çarptı. Kazada gençlerden ikisi yaşamını yitirirken diğer ikisi ağır yaralandı.

Pendik Üst Kaynarca Yanyol Caddesi’ndeki kaza gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kaynarca'dan Pendik yönüne giden ve içinde 4 gencin bulunduğu 34 AT 2277 plakalı otomobil aşırı hızın etkisiyle bir anda yoldan çıkarak önce elektrik direğine çarptı. Ardından taklalar atarak yol kenarında park halinde duran 34 HZT 80 plakalı kamyona çarpan otomobil buna rağmen durmadı. Bir kaç takla daha atan otomobil yol ortasında durdu. Kazada otomobilde bulunan 4 genç, çarpmanın ve taklaların etkisiyle yola savruldu. İhbar üzerine gelen itfaiye ve polis ekipleri yerde yatan 4 kişiyle ve hurdaya dönen otomobille karşılaştı.

Ekiplerin haber vermesiyle gelen ambulans ağır yaralı iki genci hastaneye kaldırdı. Olay yerinde can veren 26 yaşındaki Ferhat Yıldız ve 27 yaşındaki Müjdat Ercan'ın cesetleri ise morga kaldırıldı. Adları henüz öğrenilemeyen iki gencin durumlarının kritik olduğu belirtildi.

Kaza sırasında otomobili kimin kullandığı belirlenemezken 4 arkadaşın da alkollü olduğu anlaşıldı.

Kazada, çarpmanın şiddetiyle elektrik direğinin yerinden sökülerek metrelerce ileriye fırlaması otomobilin ne kadar hızlı gittiğini gösterir nitelikteydi
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 11:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre yılmaz IP: 81.214.224.xxx Tarih : 16.03.2007 21:26:41
slm ben dilaver yılmaz'ın oğlu emre yılmaz.müjdat abinin öldiğüne çok ama çok üzüldük.Allah'tan ailenize sabır ve bundan sonraki hayatta huzur,mutlluluk ve refah dilerim.iyi akşamlar