22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

PKK'ya göre asker 'nabız' yokluyor

Terör örgütü PKK sorumlularından Bahoz Erdal, Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi operasyon düzenledikleri haberini doğrulamazken, “Bu iddia nabız yoklama
amaçlıdır” dedi. 

Fırat Haber Ajansı’na göre, PKK sorumlularından Bahoz Erdal, gelişmelerle ilgili açıklama yaptı. TSK’nın Kuzey Irak sınırını geçerek operasyon düzenlediğine ilişkin haberlerin doğrulamayan Erdal, iddianın “nabız yoklama” amaçlı olduğunu öne sürdü.
ANKA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 20:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tacettin keskin IP: 85.106.133.xxx Tarih : 6.06.2007 21:44:07
tabi ha vurduk ha sınırı gectık yakacagız yıkacagız ama arada fol yok yumurta yok hal böyle olunca bu haınlerde haklı olarak bakıyor bu ordunun bır şey yapacagı yok ne yaparsak yanımıza kar kalıyor ıstedıkleri yerde ıstedıkleri eylemi yapıyorlar olan zavallı annelere ve yetim kalan şehit yavrularımıza oluyor artık bence ordu hükümete ragmen. tum engellemelere ragmen. ordu oldugunu kanıtlamalı ve bu haınlere gereken cezayı verme zamanı coktaan geldı de gectı bıle. eger, turk mılletının en guvendıgı kurum, olan sılahlı kuvvetler, gerekenı yerıne getırmez se, korkarım halk yerıne getırmek zorunda kalacak. ve artık bunu da tum sıyasıler oy ugruna goz ardı. edıyor ınşallah ben yanılmış olurum ama?gören göz kılavuz istemez: