16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Polis aracına bomba: 1 şehit

Diyarbakır'da polis aracına el bombası atılması sonucu 1 polis şehit oldu, 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Balıkçılarbaşı semtinde devriye görevi yapan polis aracına bugün saat 19.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el bombası atıldı.

Patlamada soyadı öğrenilemeyen Hüseyin adında 1 polis memuru şehit olurken, 4 vatandaş da yaralandı. Bölge abluka altına alındı.

Olay yerine gelen Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Saldırı sonucu 1 polisimiz şehit olurken, 4 vatandaşımız da yaralandı. Gerekli incelemeleri yapıyoruz. Hüseyin adlı bir polis memuru şehit olmuştur.


Devletimizin ve milletimizin başı sağolsun. Saldırganların yakalanması çalışmaları devam ediyor" dedi. Yaralılar Diyarbakır Devlet Hastanesine kaldırılırken, olay yerinde polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

 

a.a
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2007 Perşembe 00:19:13
Güncelleme :11 Ekim 2007 Perşembe 00:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Remzi CANGÜVEN IP: 88.229.65.xxx Tarih : 10.10.2007 20:58:16

kahpelik,kalleşlik Ermeni tohumlarının mesleği olmuş.bu memlekette nohut misali,adamın biri köyde nohut yiye,yiye nohuttan bıkmış ve bir gün şehire gitmiş ve karnı acıktığı içinde lokantaya gittiğinde.Garson gelmiş ve yemekleri saymış.Adam nasıl bir yemek olduğunu bilmeden bana bir humus demiş ve humus gelmiş ve adam tadına baktığında (Humus nohutun un hali)basmış küfürü ve şuna bak,şuna buraya gelmiş adını değiştirmiş diye konuşmuş.Gerçek yüzünü,aslını saklayan zavallılar,Bu hareketlerinizle halkın nefretini kazanırsınız.Koskoca Türkiye Cumhuriyetine zarar veremezsiniz,yok edemezsiniz.siz bu işleri mertçe,erkekçe yapın ki bizler sizleri o zaman takdir ve tebrik edelim.Bizlere öğretilenlerden biride.Hainler korkak olur sözüdür.Gerçekten korkaksınız.Korkak olduğunuzu yaptığınız kahpelikler ele veriyor ve geçmişteki dedeleriniz olan Ermenilere o kadar benziyorsunuz ki tıpkının aynısı.aranızdaki fark isimlerinizi değiştirmişiniz nohut misali.Olayda hayatını kaybeden şehidimize Allahtan rahmet,geride kalan yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.Ayrıca olayda yaralananlarada geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum.herkese saygılar,sevgiler.