16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Polis sarhoş öğretmeni suyla ayılttı

İzmir'in Konak ilçesi Yeşilyurt semtinde alkol alan emekli öğretmen ve 2 arkadaşı, polise zor anlar yaşattı. Yolda dengesini kaybederek yere düşen emekli öğretmen Şükrü Taşdemir'e (55) ambulans gelene kadar ilk müdahaleyi polisler peçete ve suyla yaptı. 

Taşkınlık çıkaran 3 kişi, emniyet ve sağlık görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirildi. 

Edinilen bilgiye göre olay Yeşilyurt Polat Caddesi İZSU önünde gece meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte alkol alarak sokakta gezen emekli öğretmen Şükrü Taşdemir, yolda yürürken dengesini kaybederek düştü. Düşme sonucu yüzünden yaralanan Şükrü Taşdemir'i kanlar içinde gören polis ekipleri ambulans çağırdı. Ambulansın geç kaldığını iddia eden emekli öğretmen ve 2 arkadaşı taşkınlık çıkarmaya başladı. Polis ekipleri alkollü olan şahısları sakinleştirmeye çalışırken zor anlar yaşadı. 

Ambulans gelene kadar yüzünden yaralanan emekli öğretmenin başına defalarca pet şişeyle su dökerek ayılmasını sağlayan polisler, daha sonra peçeteyle yüzünü sildi. İlk pansumanı polisler tarafından olay yerinde yapılan Şükrü Taşdemir, gelen ambulansa binmek istemedi. Daha sonra polis emekli öğretmeni zorla ambulansa bindirdi. Diğer 2 arkadaşı da kendisini yalnız bırakmamak için ambulansa binerek, Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne gitmek istedi. Ambulanstan indirilen alkollü 2 arkadaş, olay yerinden ayrıldı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 08:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?