25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Polisler yeniden karargahta

Arama kararını veren hakim ve beraberindeki Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 4 araçlık konvoy, öğle saatlerinde Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı'nın bulunduğu askeri bölgeye geldi. Balgat Kirazlıdere mevkiindeki Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı'ndaki 6. arama faaliyetlerine saat 12.00 itibariyle başlandı.

Ankara'da 19 Aralık'ta 2 askeri personel, kuşku üzerine yakalanıp serbest bırakılmıştı. Daha sonra başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda ilk yapılan aramanın ardından gözaltına alınan 8 askeri personelin, çıkarıldıkları savcılık ve mahkeme tarafından serbest bırakılmalarına karar verilmişti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 14:34:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş IP: 78.175.21.xxx Tarih : 4.01.2010 20:34:01

polis karargahta ama istanbulda evinden adam alıp öldürmeye başladılar hava kararınca zombiler gibi bir takım yaratıklar sokakları dolduruyor polis dahil kimse bir şey yapamıyor bir kaç vatandaş tepki gösteriyim dedi başta başbakan olmak üzere bütün bakanlar o zombilerden" bahsederek insanlığı incitmeyin insanlığa silah çekmeyin bırakın belki vaz geçerler" türünden ifadeler kullanırken tepki gören canını savunan için" provakatör insanlığa silah çeken caniler ergenekoncular " gibi tabirler kullandılar  tüm türk halkı hedef tahtasına konmuş kölelere döndük elimizi kaldıramıyoruz sabah akşam dayak yiyoruz buradan türk polisine sesleniyorum asıl vazifene dön zira gelecekte hükümet değiştiği taktirde bu teşkilat lavedilip yerine başka bir teşkilat kurulacak biz vatandaş olarak akp yerine geçeceklere şimdiden  polis teşkilatının lavedilmesi için her türlü desteği vereceğiz