22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Sakarya'da şaşırtan yardım

Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, İngiltere'ye gidebilmesi için vatandaşların kendi aralarında para topladıklarını bildirdi. 

Yurt dışı gezisi için belediye meclis üyelerinden onay alamayan Sakarya'nın Kaynarca ilçesi Belediye Başkanı Tuncay Aydın, İngiltere'ye gidebilmesi için vatandaşların kendi aralarında para topladıklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Aydın'ın arıtma tesislerinde inceleme yapmak amacıyla İngiltere'ye gezi talebi, meclis toplantısında üyelerce belediyenin borçları bulunduğu gerekçesiyle reddedilmişti.

Aydın, 24 Ekimde arıtma tesislerini gezmek için Londra'ya gideceğini belirterek, ''Ben vazgeçmiştim. Gitmeyi düşünmüyordum. Ama şimdi halkım para toplayıp havaalanına gitmeden önce belediyenin önünde toplanıp, parayı bana teslim edeceklermiş'' dedi.

Başkanlığı döneminde yurt dışı gezilerine gerekmeyen hallerde hiçbir zaman katılmadığını belirten Aydın, halkın kendisine sahip çıktığını söyledi.

Aydın, şunları kaydetti:
''Kaynarca halkı yine devreye giriyor. Biz sayın başkanımızı gönderiyoruz, inanıyoruz ki dereyi de yaptıracak arıtmayı da yaptıracak diyor. Çünkü Çevre Bakanlığı bize mecbur tutuyor. Yatırıma bu sene başlamak zorundayız. Ama Kaynarca halkının bu girişimi beni çok duygulandırdı ve sevindirdi. Bu her faniye nasip olmaz. Bu vatandaşın sağduyusundan kaynaklanan bir şey.''

AA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 14:19:56
Güncelleme :3 Ekim 2007 Çarşamba 18:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
soner küt IP: 88.244.29.xxx Tarih : 3.10.2007 16:22:22

biliyozki tek el ses cikarmaz hersey yardmlaşmayla olur teşekkür ettik