22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Saldırgan kameraya yakalandı

TÜRKİYE vergi rekortmenleri listesine birçok kez giren işadamı Mustafa Fadullah Cerrahoğlu önceki akşam saat 18.30 sıraları Beşiktaş Barbaros Bulvarı’ndaki şirketinden Etiler’deki evine gitmek üzere çıktı. Otomobilini kendi kullanan Cerrahoğlu’na yol kenarında bekleyen 25-30 yaşlarında bir kişi tabancayla 3 el ateş etti. Saldırgan daha sonra yaya olarak kaçtı. Saldırıdan yara almadan kurtulan Cerrahoğlu, hemen şirkete dönüp polisi aradı.

Saldırı nedeni ortaya çıkmadı

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, silahlı saldırının meydana geldiği şirketin 100 metre ilerisinde 3 adet boş kovan, bir adet de dolu mermi fişeği buldu. Cerrahoğlu, olay sonrası polise verdiği ifadede, saldırının neden yapıldığı konusunda bir şey bilmediğini söyledi.

Kameraya yakalandı

Şirketin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, Cerrahoğlu’nun çıkış saatine yakın garaj kapısının önünde dolaşan bir kişinin görüntülerini tespit etti. Görüntüleri izleyen Cerrahoğlu, silahlı saldırganı teşhis etti. Kamera kayıtlarına el koyan polis görüntülerdeki kişinin kimliğini tesbit edebilmek için yüz fotoğraflarını çoğaltıp emniyet arşivlerindeki suçlulara ait fotoğraflarla karşılaştırma yapıldı.

Saldırıyla ilgili olarak Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı birimlerin ortak bir çalışma yaptığı ve kaçan saldırganla ilgi yeni bilgilere ulaşıldığı öğrenildi.

Vatan
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 10:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?