15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Samsun'da görünmez kaza

Samsun'da bir evde şofben tüpünden sızan gazın patlaması sonucu 5 kişi yaralanırken, patlamanın şiddetiyle evin duvarları da yıkıldı. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi Sedir Sokak'ta bulunan 3 katlı evin 2. katındaki evin şofbendeki tüpü sızıntı yaptı. Sabah çayı yapmak için mutfakta ocağı yakmaya çalışan Hatice Musluk (31), kibriti yakmasıyla birlikte sızan gaz bir anda şiddetli bir şekilde patladı. 

Patlama ile birlikte evin mutfak ve yatak odasının duvarlarının yıkılması sonucu Hatice Musluk kapının önündeki minibüsün üzerine uçtu. Patlamanın etkisiyle evde bulunan Sezen Musluk (15), Satı Musluk (65), Sezgin Musluk (35) ve Çağla Musluk (10) yaralandı. 

Vatandaşların yardımıyla evden çıkartılan yaralılar, Devlet Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Patlama nedeniyle evde çıkan yangını ise Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi söndürdü. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 11:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?