22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Samsun'da hırsız dehşeti

Samsun'da kimliği belirsiz bir hırsız, sabaha karşı girdiği evde kendisini yakalayan ev sahibi emekli astsubayı bıçakla ağır yaralayıp kaçtı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Bahçelievler Mahallesi Gazanfer Sokak No: 8'de bulunan Nimet Apartmanı'nın 3. katında meydana geldi. Kimliği belirsiz 18-20 yaşlarındaki bir hırsız, balkon kapısını açık gördüğü emekli astsubay Orhan Şen'in (54) balkonuna tırmandı. Evde bulunan köpek, hırsızı fark edince havlamaya başladı. Uykuda olan Orhan Şen, köpeğin sesi üzerine kalkınca evinin içinde hırsızla karşılaştı. Elindeki bıçağı emekli astsubay Orhan Şen'e saplayan hırsız, ev sahibini kalbinin üzerinden, sol koltuk altından, sol kulağından ve sol kolundan bıçakla yaraladı. Yaralı olmasına rağmen hırsızla boğuşup peşinden giderek balkondan kaçmasına engel olan Orhan Şen, kanlar içinde kalınca biranda yere yığıldı. 3. katın balkonundan 2. katın balkonuna, oradan da zemine atlayan hırsız, olay yerinden kaçtı. 

Gazi Devlet Hastanesi'nde röntgen teknisyeni olarak çalışan ve emeklilik dilekçesini veren Sevim Şen, eşinin bıçaklandığını görünce ne yapacağını şaşırdı. Ağır yaralı eşini Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sevim Şen, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Orhan Şen, ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan 2 çocuk babası Orhan Şen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sevim Şen, emeklilik dilekçesini verdiğini, 13 gün sonra temelli olarak Samsun'dan Bodrum'a taşınmak için evlerinin toplamaya çalışırken, bu olayın başlarına geldiğini söyledi. 

Polis, evin balkonunda yaptığı araştırmada olayda kullanılan kanlı bıçak ve hırsıza ait şapka ele geçti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2007 Pazar 16:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?