22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Samsun'da sapık paniği

Samsun'da kimliği belirsiz bir kişinin, okuldan evine giden 10 yaşındaki kız çocuğunu bir apartmanın içine sokup cinsel tacizde bulunması vatandaşlar arasında korku ve paniğe sebep oldu. 

Edinilen bilgiye göre olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Lise Caddesi üzerinde dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz bir genç, okuldan evine dönen 10 yaşındaki kız çocuğunu yanına çağırıp, "Cep telefonumu düşürdüm. Alabilmek için bana yardım eder misin?" diyerek bir apartmana soktu ve burada ağzını tutup iç çamaşırlarını çıkartıp cinsel tacizde bulundu. Kız çocuğunu başkasına söylememesi için ölümle tehdit eden sapığın kızı evine kadar da takip ettiği belirtildi. 

Şok geçiren kız çocuğu durumu ailesine bildirince, olay polise haber verildi. Kızın ailesi şikayetçi olurken, yapılan araştırma sonucu aynı şahsın bir süre önce de yine bir kız çocuğuna aynı şekilde cinsel tacizde bulunduğu ancak, kızın ailesinin olayın duyulup kızlarının zarar görmemesi için polise ihbarda bulunmadığı iddia edildi. Kız çocuğunun ifadesine başvuran polis, yüzü çilli ve üzerinde kırmızı mont ve kot pantolon bulunan sapığın peşine düştü. 

Olay vatandaşlar arasında korku ve paniğe sebep olurken, polis sapığı arıyor.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 10:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemre kemer IP: 78.182.74.xxx Tarih : 20.12.2008 09:59:48

yani inanamıyorum.kızız diye bunu yapmaları çok kötü bir kıza hayatı boyunca aklından silemeceği bir şey yapılmamalı o kişiyi kınıyorum...