22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Şanlıurfa'da korkunç infaz

Şanlıurfa'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler girdikleri evde, 28 yaşındaki bir kadın ile 6 yaşındaki oğlunu bıçakla kesti. 

Edinilen bilgiye göre, olay bugün Onikiler Mahallesi Şair Abdi Sokak No: 24/2'de meydana geldi. Bugün sabah saat 07.30 sıralarında, 3 erkek 1 kız çocuk annesi Yazi T. (28) isimli kadın, bir kızı ve bir oğlunu okula gönderdi. Evde 6 ve 8 yaşındaki iki oğluyla tek başına akalan anne Yazi T. daha sonra kimliği belirsiz kişilerin eve girmesi sonucu bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler ekmek bıçağı ile ilk olarak anne Yazi T.'nin karnı ile göksünden bıçakladıktan sonra boğazını, 6 yaşındaki Yusuf T.'nin yüzü ve boğazını kesti. 

Cinayet aleti olan bıçaktaki kanı silen kişi veya kişiler, evde uyumakta olan 8 yaşındaki İsmail T.'ye dokunmadan olay yerinden ayrıldı. 8 yaşındaki İsmail T. uyandığı zaman annesi ve kardeşinin cansız bedeni ile karşılaşınca durumu bir üst kattaki babaannesine bildirdi. Olay yerine gelen yakınları, anne Yezi T. ile oğlu Yusuf T.'yi Şanlıurfa Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. 

Korkunç cinayet polise yaklaşık 1 saat sonra bildirilmesi üzerine, olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet ekipleri gönderildi. Yapılan ilk incelemede anne Yazi T.'nin kimliği belirsiz kişi veya kişilerle boğuştuğunu tespit ettiğini ve evden herhangi para veya ziynet eşyasının alınmadığı öğrenildi. 

Bu arada öldürülen kadının 13 yaşlarındaki kızı, annesinin öldürüldüğünü duyunca sinir krizleri geçirdi. 

Olayla ilgili olarak kadının eşi Hüseyin T.'nin ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Cinayetin hırsızlık olayı ile ilgili işlenmediği ileri sürülürken, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. 

Polis, olayın namus cinayeti üzerinde işlendiği konusunda araştırmalarını sürdürüyor. 


İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 15:33:01
Güncelleme :15 Şubat 2007 Perşembe 15:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?