19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Şantajla lezbiyen ilişkiye zorlandı

Antalya'da, komşusu kadın tarafından yıkanırken cep telefonuyla görüntüleri çekilip önce lezbiyen, sonra da grup sekse zorlandığı iddia edilen H.A.'nın eşi S.A., “Evet gazetede yazılanlar doğru'' dedi. 

Yeni evli 24 yaşındaki H.A., komşusu 40 yaşındaki Sabahat Ü.'nün kendisini saç boyama bahanesiyle evine çağırdıktan sonra banyoda çıplak fotoğraflarını çektiği, sonra bu fotoğrafları internette yayınlamakla tehdit ederek kendisiyle lezbiyen ilişkiye, ardından kocasıyla grup sekse zorladığını iddia ederek polise başvurmuştu. Sabahat Ü.'nün belediye işçisi olan eşi Nuri Ü., kendisine komplo kurulduğunu söyleyerek, “Benim arsalarım vardı. Bunları müteahhite verdim. Böylece çok param olacağını düşünerek bize komplo kurup şantaj yaptılar'' demişti.

EŞİME İNANIYORUM 

Tecavüze uğradığını söyleyen H.A.'nın eşi S.A., konuyla ilgili çıkan haberlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. S.A., şunları söyledi: 

“Eşime inanıyorum, ben çekilen fotoğrafları görmedim, ama bu fotoğraflarla karıma şantaj yapılmış. Biz kimseye iftira atmıyoruz. Kimseden para istemedik, onlar da bizden para istemedi. Ama hem ben, hem de eşim tehditler aldık. Olay olduktan 2 ay sonra eşim durumdan rahatsız olarak bana yaşadıklarını anlattı. Tepkimden korktuğu için uzun süre olayı bana anlatmamış. Biz Demircikara Polis Merkezi'ne giderek durumu anlattık. Beni ve eşimi hem Nuri hem de eşi sürekli tehdit etti. Bize buradan taşınmamızı söyledi, ama sonra kendileri taşındı. Bana karımı sattığım iddiasında bulundular. Ben inşaat işçisiyim. Gazetelerde yazan haber aynen doğru. Ben eşimin yalancısıyım. Eşim bana olanları gazetede ne yazıyorsa o şekilde anlattı.'' S.A. gazetecilerin, “Eşinizden ayrılmayı düşünüyor musunuz'' sorusuna, “Hayır neden ayrılayım ki, ben eşime inanıyorum'' yanıtını verdi.

"PARA KOPARMAYI AMAÇLIYORLAR" 

Antalya’da bir kurumda 20 yıldır görev yapan ve eşi S.Ü’yle birlikte ortaya atılan iddiaların hedefi olan N.Ü ise AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, iddiaların ve haklarında çıkan haberlerin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 

S.A ile eşi H.A’nın eski evlerinin karşısında gecekonduda oturduklarını ve hurdacılık yaparak geçindiklerini anlatan N.Ü, aileye maddi durumlarının kötü olması nedeniyle eşi S.Ü. tarafından zaman zaman yardımlar yapıldığını söyledi. 

H.A’nın ve eşi Selami A’nın "şantajla cinsel ilişki kurulduğu" yönündeki iddialarının komplo olduğunu savundu. 

"S.A’nın, taşınmadan önce, komşulukları sürerken ihtiyacı olduğunu söyleyerek kendisinden bir kaç kez borç para istediğini öne süren N.Ü, "Para vermedim. Daha sonra da yeni yaptırdığımız evimize taşındık. Sadece iftira atıyorlar. İddialar yargıya intikal etti. Bu aile, böyle iddialarla beni ve ailemi kıskaca alıp para koparmayı amaçlıyor" dedi.
A.A.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2006 Cumartesi 08:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?