31
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Şehidin telefonundan görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin K.Irak'ta bölücü teröristlere yönelik kara harekatı büyük bir başarıyla sürürken, geçtiğimiz Kasım ayında şehit olan Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in o dönem cep telefonuyla çektiği görüntüler kahraman Mehmetçiğin görev aşkını bir kere daha gözler önüne serdi.



Tunceli'de 6 Kasım 2007 tarihinde Uzunçayır Jandarma Karakolu'na teröristlerin uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in bir operasyon öncesi cep telefonuyla çektiği görüntüleri İHA buldu.



Evli ve iki çocuğu olan Kırşehirli şehit Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek, Eylül ayında çekilen görüntülerde, arkadaşına verdiği cep telefonu kamerası önünde duygulu bir konuşma yapıyor. Birliğinde 'keskin nişancı' görevini yapan şehit Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek, görüntüde yanında bir asker arkadaşı olduğu halde arkasındaki K. Irak sınırını göstererek, "Arkadaşlarımız bölgeyi yoğun ateş altına almış durumda. Bizim görevimiz Allah'ın izniyle daha sonra oraya gidip hainler için gereğini yapmak" diyor.



Şehit Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek'in cep telefonu kayıtlarında ayrıca K. Irak'a gidecek komando timlerinin helikopter beklerken görüntüleri yer alıyor. Operasyon öncesi birbirlerine pide ikram ederek şakalaşan kahraman Mehmetçiklerimiz de görüntülerde dikkati çekiyor.

 

Video için tıklayın

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 19:29:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aras25 IP: 88.244.173.xxx Tarih : 27.02.2008 22:06:20

kahramanların yüreği ve merhameti var vatanı korumak için şehit olurlar vatanı bölüp satanlar ise kahpe olurlar