16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Şehit oğlunun sevgisini bayrağa verdi

İlkadım Belediyesi Kadın Meclisi Üyesi ve şehit annesi Zehra Korkmaz ve Fatma Keskin, meclis toplantısı dinlenme arasında Türk bayrağını açarak terörü lanetledi.

Tunceli Ovacık 2. Komando Bölüğü 5. Tim'de vatani görevini yaparken PKK teröristlerinin kurduğu hain pusuda şehit olan Jandarma Er Murat Korkmaz'ın annesi Zehra Korkmaz ve Şanlıurfa Bozova ilçesinde askerlik görevini ifa ederken şehit düşen Yusuf Keskin'in annesi Fatma Keskin, Türk bayrağını meclis toplantısı dinlenme arasında açarak teröre olan tepkilerini gösterdi.

Vatani görevini yaparken şehit düşen oğlu Murat Korkmaz anısına ay-yıldızlı Türk bayrağını yanından hiç ayırmayan ve oğluna olan bağlılığını bayrağa olan sevgisiyle gösteren şehit annesi Zehra Korkmaz, "Oğlum 11 yıl önce teröristlerin hain saldırısında şehit düştü. Benim acım yıllar geçtikçe sönmedi. Oğluma olan sevgimi yanımdan hiç ayırmadığım Türk bayrağına gösteriyorum. Yavrum da vatani görevini yerine getirirken bölücülere karşı bu ay-yıldızlı bayrağımız için savaştı. Oğluma olan sevgimi hiç eksiltmeden, bağımsızlığımızın ve birliğimizin sembolü olan al kanlı Türk bayrağımıza gösteriyorum ve hiçbir zaman yanımdan ayırmıyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 11:22:05
Güncelleme :1 Kasım 2007 Perşembe 11:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?