15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Şeker Doktor'u şeker öldürdü

Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan ''Şeker Doktor" lakaplı Dr. Ercüment Şener(53), şeker hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.
Bir hafta önce emeklilik dilekçesini verdiği hastaneden ayrılırken ani kalp krizi geçiren Şener, Samsun'da özel bir hastanede ameliyat edildi. Ameliyattan 2 gün sonra yüksek şekerden komaya giren Şener, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2 gün önce beyin ölümü gerçekleştikten sonra dün vefat etti. Evli ve 1 çocuk babası olan Dr. Ercüment Şener'in cenazesi, ilk önce 16 yıl görev yaptığı Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi önüne getirildi. Hastanedeki törenden sonra cenaze, Dr. Şener'in İsmet Paşa
Mahallesi Gençlik Caddesi Şişikler Apartmanı'ndaki evinin önüne getirildi. Evin önünde yapılan konuşmalar ve alınan helallikten sonra cenaze, İshaklı Merkez Ulu Camisi'ne getirildi. Şener, burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.
Dr. Ercüment Şener'in cenaze törenine Bafra Garnizon Komutanı Personel Yarbay Metin Özdemir, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Salih Kocaköse, Sağlık Grup Başkanı Oğuz Öksüz, Yakakent Belediye Başkanı Dr. Radi Şen ile çok sayıda seveni de katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 03:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?