22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Seks şantaj çetesi üyeleri adliyede

Samsun'da internet yoluyla tanıştıkları erkeklere kendilerini bayan olarak tanıtan ve buluşma yerinden kaçırdıkları kişileri erkek erkeğe oral sekse zorlayıp çektikleri görüntülerle şantaj yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 kişiden 1'i serbest bırakılırken, 14 kişi Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. 

İddiaya göre, internette başka bayanlara ait resimleri kendi resimleri gibi göndererek, kendilerini bayan olarak tanıtan erkek çete üyeleri, kandırdıkları erkeklere randevu verip buluşma yerlerinden kaçırdı. Daha sonra kaçırdıkları kişilere götürdükleri evlerde erkek erkeğe oral seks yaptıran çete üyeleri, bu olayı da kameraya çekti. Görüntüleri CD'ye aktaran çete üyeleri, bu kişileri serbest bıraktıktan sonra para sızdırmak için çekilen görüntülerle şantaj yaptı. 5 mağdurun ortaya çıktığı olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şahıslarla birlikte çok sayıda CD ve bilgisayara el konuldu. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Hakan Ö. (20) ifadesi alındıktan sonra polis tarafından serbest bırakılırken, 4 gündür sorgulanmaları devam eden Mehmet C. (31), Şenol K. (20), Mesut Ç. (19), Mustafa P. (20), Erinç A. (19), Gökhan Ç. (23), Emrah U. (21), Samet Ö. (20), Ufuk Ö. (20), Erol A. (23), Serhat İ. (20), Çetin Ö. (20), Serkan Ö. (20) ve Uğur S. (20), bu sabah saat 09.00 sıralarında geniş güvenlik önlemi altında Samsun Adliyesi'ne çıkarıldı. Gözaltına alınan şahıslardan bazılarının silahla ve bıçakla adam yaralama olaylarına da karıştıkları öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 13:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?