15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Sevdiği kızı kaçırdı, öldürüldü

Samsun'da sevdiği kızı bir ay önce kaçırarak evlenen genç, kızın akrabaları tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 

İddiaya göre, Coşkun Erbay (29) bir ay önce sevdiği kız olan Elif T.'yi (Erbay) kaçırarak resmi nikah kıyıp evlendi. Kızın amcasının çocukları, olayın ardından konuşmak için Coşkun Erbay'ın Fatih Mahallesi Süreyya Sokak'taki evine geldi. Erbay'ı evde bulamayan şahıslar daha sonra ayrıldı. Kendisinin arandığını öğrenen Erbay, konuşma için söz konusu şahısları evinin yanına çağırdı. 

Burada Coşkun Erbay ile kızın yakınları arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlar konuştu. Mahalledeki gençler olayı yatıştırmak isterken, karşılıklı ateşlenen silahların ardı ardına patlaması üzerine Coşkun Erbay, Beytullah Aksoy (27), Ömer A. (22), Levent T. (23), Samet K. (21), İlhan T. (24) tabancayla vurularak, Aşkın A. (24) ve Ümit U. (22) darp sonucu yaralandı. Ağır yaralanan Coşkun Erbay kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesi'nde, Beytullah Aksoy ise Gazi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralılar, Gazi Devlet Hastanesi ve Samsun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Olayla ilgili olarak yaralı İlhan T.'nin yanı sıra Tahsin T. (27), Metin T. (23), Aşkın E. ve Ümit U. polis tarafından gözaltına alındı. Dursun T. ile Sancar T.'nin olaydan sonra kaçtığı öğrenildi. Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada 17 adet boş kovan buldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2007 Pazartesi 17:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
songül yılmaz IP: 88.250.75.xxx Tarih : 22.12.2008 14:22:27

yazık ettin kendine.herşeyin suçlsu sensin ama sonun böyle olmayacaktı hiçbir bedel canla ödenmez çünkü... seni çok özlüyorum....