28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Sigara vermeyince bıçakladılar

Kendisinden sigara isteyenlere ret cevabı veren 17 yaşındaki Azeri genci Elvin Nuriyev, aynı kişilerce bıçaklandı.

Tedavi altına alınan gencin anne babası, oğullarını görmek için hastaneye koşunca polis tarafından gözaltına alındı. Çünkü Nuriyev ailesi, Türkiye’de kaçak olarak bulunuyordu.

Azerbaycanlı 17 yaşındaki Elvin Nuriyev, 12 Kasım’da Halkalı’da kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz kişilere "Hayır" cevabı verince bıçaklandı. TEM Hospital’a kaldırılarak ameliyata alınan Elvin Nuriyev’in bıçakla delinen bağırsaklarına dikiş atıldı. Olayı öğrenen baba Bahtar Nuriyev ve eşi Solmaz Nuriyev, oğullarını görmek için telaş ve endişeyle hastaneye koştular. Acı içindeki aile, hastanede başka bir dramla karşılaştı. Nuriyev ailesi, Türkiye’de kaçak olarak bulunuyordu ve bu durum ortaya çıkınca polislerce gözaltına alındı.

Elvin Nuriyev’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirten doktorlar, yaklaşık 10 gün daha hastanede yatması gerektiğini söylediler. Yaklaşık bir yıldır kaçak olarak konfeksiyon ve temizlik işlerinde çalışan Nuriyev ailesi, Elvin’in taburcu edilmesinden sonra sınır dışı edilecek.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 06:25:09
Güncelleme :15 Kasım 2006 Çarşamba 09:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?