30
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Sinan Aygün'ün kırmızı sırrı!

Ergenekon soruşturmasında Sinan Aygün, evinden alınırken neden kırmızı tişört giydi?

Ankara geçtiğimiz haftayı sıcak geçirdi. Ergenekon Soruşturması kapsamında önce gözaltına alınıp sonra tutuklanan ünlü isimlerden biri de ATO Başkanı Sinan Aygün’dü.

Polislerin sabah 07.00’de kapısına dayandığı Aygün’ün evi yaklaşık 5 saat arandı. Çıkışta ise ilginç bir olay yaşandı. Aygün polisleri durdurarak üzerini değiştirmek istediğini söyledi. Memurlar onay verince Sinan Aygün üzerine kırmızı bir tişört giydi.

Aygün’ün tişörtünü herkes Türk Bayrağı’nın kırmızısı olarak yorumlasa da, işin aslı biraz daha farklıydı. Aygün bir süre önce evlenen kızı Burcu’yu göremeden İstanbul’a gideceğini düşündüğü için bu tişörtü özellikle seçmişti. Kızının Babalar Günü’nde aldığı tişörtle ona bir mesaj göndermek isteyen Aygün’ü ikinci sürpriz de ATO’da bekliyordu.

Aygün’ün odasında polisler aramayı sürdürürken, polis olmayan biri daha onlara eşlik etti. Aygün’ün ‘“Danışman” ismini verdiği papağan aramalar sırasında durmadan “Baba” diyerek polisleri yordu, ATO Başkanı’nı ise gider ayak duygulandırdı.

akşam
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 20:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Civan Ok IP: 85.97.193.xxx Tarih : 8.07.2008 07:53:22

BAŞKA ELBİSESİ HAZIRDA OLMADIĞI İÇİNDİR . YA BIRAKIN BÖYLE GÜNDEM DIŞI SAÇMA SAPAN HABERLERİ.