16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Siyah-beyaz giydi, dayak yedi

İzmir'in Konak İlçesi Alsancak Vapur İskelesi önünde bir grup Fenerbahçeli taraftarın saldırısına uğrayan Beşiktaş taraftarı bir şahıs, vücuduna aldığı darbeler nedeniyle ağır şekilde yaralandı. Maç sonrası sevinen bir grup Fenerbahçe taraftarı ile tartışan şahıs, olay yerine çağrılan ambulans ile SSK Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay gece saatlerinde Konak İlçesi Alsancak Vapur İskelesi önünde meydana geldi. Maç sonrası galibiyeti sevinçle kutlayan Fenerbahçe taraftarları, üzerinde siyah beyaz gömlek olan Talip Sargın'a (28) 'Hala bu renk gömleği nasıl giyiyorsun?' diye laf attı. Bu lafa sinirlenen Sargın Fenerbahçeli taraftarlarla tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Talip Sargın fanatik Fenerbahçe taraftarların tekme ve tokatlarıyla ağır şekilde yaralandı. Holiganlar kısa sürede olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Daha sonra çevredeki vatandaşlar 155'i arayarak durumu polise bildirdi. Sargın olay yerine çağrılan ambulansla SSK Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sargının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2007 Pazar 17:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?