22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Siyasiler cenazede buluştu

Eski Devlet Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarından Mehmet Altınsoy, Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. 

Törene, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, AK Parti Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Göçek, ilçe başkanı iken Altınsoy'un Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu kaydederek, kendisinin yanında çok şey öğrendiğini söyledi. Gökçek, "Sayın Altınsoy'un bizde çok hakkı var. Hepimize öğretmenlik, ağabeylik yaptı. 

Yaptıklarının karşılığını ahirette görecektir. İnsanların yaptıkları işler o insanın amel defterinde olacaktır" diye konuştu. Ankara için Altınsoy'un bir çok işe imza attığını söyleyen Gökçek, "Ankara'nın güzelleşmesinde bir çok konuda ona borçluyuz.

 Metroyu Ankara'ya ilk getiren o, alt yapı onun zamanında belli bir simgeye geldi. Dikmen vadisinin planını rahmetli yaptı" dedi. Gökçek'in konuşmasının ardından dua edildi.
İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 13:22:47
Güncelleme :19 Şubat 2007 Pazartesi 16:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?