16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Son firari de yakalandı

Tekirdağ'da 6 kişiyle birlikte Çerkezköy Cezaevi'nden bir süre önce firar eden Mustafa Çayır, İstanbul Sultanbeyli polisi ve Tekirdağ jandarma ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu Sarıgazi'de kıskıvrak yakalandı.
Alınan bilgiye göre, bir süre önce Çerkezköy Cezaevi'nden firar eden ve bir çok suçtan sabıkası bulunan Mustafa Çayır'ın Sarıgazi civarında olduğunu belirleyen polis ve jandarma ekipleri, Çayır'ın bir arkadaşına ulaştı. Arkadaşı ile telefonda konuşan Mustafa Çayır, Sarıgazi'de buluşmak için randevulaştı.

Öğle saatlerinde buluşma noktasına pusu kuran Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Çayır'ın randevuya gelmesini beklemeye başladı. Bir süre sonra arkadaşı ile buluşmak için gelen Çayır, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Mustafa Çayır, evrakların düzenlenmesinin ardından Çerkezköy Cezaevi'ne gönderilecek.


Öte yandan, tahliyesine 2 ay kala Mustafa Çayır ile birlikte aynı cezevinden firar eden Yusuf Aslan'ın da, geçtiğimiz Pazar günü Sultanbeyli'de bir ormanlık alanda polis ekipleri tarafından yakalanmasının ardından Çerkezköy Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 23:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?