28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Son kurbana son yolculuk

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nden kuş gribi şüphesiyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Hülya Koçyiğit'in cenazesi, toprağa verilmek üzere hastane morgundan alındı.

Bu sabah ölen Hülya Koçyiğit'in (11) cenazesi ailesi tarafında saat13:00 sıralarında hastane morgundan alınarak Doğubeyazıt Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak toprağa verilmek üzere ilçeye götürüldü. Cenazenin morgdan alındığı sırada önceki gün aynı hastalıktan dolayı ölen oğlu Mehmet Ali Koçyiğit'in fotoğrafını cebinde çıkararak öpen baba Zeki Koçyiğit, ailesiyle yeterince ilgilenmediğini belirterek yetkililere tepki gösterdi.

Ölen ilk oğlu Mehmet Ali Koçyiğit'in cenazesinin zamanında verilmediğini söyleyen baba Koçyiğit, kendisini ABD'den arayanların olduğunu; ancak burada kimsenin ilgilenmediği iddia ederek, "Benim ve eşimden halen kan numuneleri alınmadı. Kimse bizle ilgilenmiyor. Adamlar ABD'den arıyor; ama Türkiye bizimle kimse ilgilenmiyor" diye konuştu.

"Bir gazetecinin 3 çocuğunuzu kaybettiniz, bir çocuğunuz da halen hayatı tehlikesi bulunma kaydıyla tedavi altında tutuluyor. Buna ne diyeceksiniz?" sorusuna baba Koçyiğit, "Ben 3 çocuğumu kaybettim. Bunu da kaybetsem ne olur" şeklinde konuştu. Baba Koçyiğit'in oldukça yorgun olduğu görüldü.

aa
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 15:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?