28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Soyunma kabinlerinde dikkat!

İstanbul Beşiktaş’ta bir mağazada almak istediği blucin pantolonu deneyen 27 yaşındaki Dilek Y’yi, kameralı cep telefonu ile görüntülemeye çalıştığı ileri sürülen 21 yaşındaki tezgahtar Ramazan Çengel hakkında dava açıldı. Ramazan Çengel’in cinsel taciz ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçlarından 4 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianameye göre şikayetçi Dilek Y. 14 Temmuz 2006 günü, saat 16.30 sıralarında Beşiktaş Sinanpaşa İş Merkezi’ndeki bir blucin mağazasına gitti. Mağazada tezgáhtar olarak çalışan Ramazan Çengel, Dilek Y.’ye yardımcı oldu.

Dilek Y., Ramazan Çengel’in yardımıyla aldığı pantolonu denemek amacıyla soyunma kabinine girdi. Üstündeki giysileri çıkarttıktan sonra iç çamaşırlarıyla kaldığı sırada kabinin üst tarafındaki boşluktan cep telefonunun uzandığını fark eden Dilek Y., Ramazan Çengel’in elini iterek bağırdı. Daha sonra da cep telefonunu istedi.

İddiaya göre olay yerine polis gelinceye kadar Ramazan Çengel telefondaki kayıtları sildi. Ramazan Çengel, karakola götürülürken de Dilek Y.’yi "Dışarı çıkarsam sen görürsün" diyerek tehdit etti. İfadesinde hakkındaki suçlamaları reddeden Ramazan Çengel, "Kabine girip bir pantolon giydi. Sonra olmadığını söyleyerek başka bir pantolonu istedi. Kabinin üzerinden uzattım. Mesaj çektiğim için cep telefonu elimdeydi. Dışarı çıkınca cep telefonuyla kendisini çektiğimi söyleyip hakaret etmeye başladı. Fotoğrafları bizzat açıp gösterdim.

Ayrıca iddia ettiği gibi kendisini tehdit etmiş değilim" dedi. Çengel, önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2006 Pazar 04:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?