15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Süratli araç faciaya yol açtı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde aşırı hız yaptığı iddia edilen araç kırmızı ışıkta duran 3 araca çarptıktan sonra savrularak, 15 yaşındaki lise öğrencisi gence çarptı. Lise öğrencisi olay yerinde, öğrencinin ölümüne neden olan araç sürücüsü ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre kaza, Güre Beldesi merkez kavşakta meydana geldi. Altınoluk yönünden gelen Ahmet Halil Hacıoğlu yönetimindeki aşırı hız yaptığı ve kırmızı ışıkta durmadığı iddia edilen 34 ZG 4601 plakalı özel otomobil, önce kırmızı ışıkta duran 34 EZ 1040 plakalı araca ardından 2 araca daha çarptı.

Hızını alamayan araç daha sonra karşıdan karşıya geçmekte olan 15 yaşındaki İbrahim Köseoğlu'na çarptı. Çarpmanın etkisiyle lise öğrencisi olay yerinde hayatını kaybederken yaklaşık 500 metre sürüklenen araç, güçlükle durabildi.

Araç sürücüsü Ahmet Halil Hacıoğlu, başından aldığı darbe sonucu ağır yaralandı. Sürücü Hacıoğlu, kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Manisa'nın Kula ilçesinde tanınmış iş adamlarından İbrahim Köseoğlu'nun 4 çocuğundan biri olan lise 2. sınıf öğrencisi İbrahim Koseoğlu'nun, Güre'ye ailesi ile birlikte tatil için geldiği öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2007 Pazartesi 04:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?