19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

'Tacizci dede'den çifte cinayet

Rize’nin Güneysu İlçesi Ballıdere Köyü’nde, Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı sanayici Mevlan Karali’nin babası Muhammet Karali (80), taciz ettiği öne sürülen akrabası Harun Karali’nin eşi 3 çocuk annesi Melek Karali (26) ile ağabeyi Ensar Öksüz’ü (35) tabancayla öldürdü. Önceki gece meydana gelen olayda, adı daha önce de bazı sarkıntılık olaylarına karışan Muhammet Karali, iddiaya göre akrabası Harun Karali’nın eşi Melek Karali’ye cinsel tacizde bulundu.

Silahını çekti

Çoban olan eşi Harun Karali’nin evde olmadığı saatte meydana gelen olay sonrası Melek Karali, Adacami Köyü’nde oturan ağabeyi, evli ve 2 çocuk babası Ensar Öksüz’ü telefonla arayarak başına gelenleri anlattı. Bunun üzerine Ballıdere Köyü’ne giderek kız kardeşini alıp götürmek isteyen Ensar Öksüz, bu sırada eve gelen Muhammet Karali ile tartıştı. Muhammet Karali, belinden çektiği 7.65 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancasıyla iki kardeşi odunluk olarak kullanılan çatı katına çıkardı. Karali, burada önce Ensar Öksüz’ün, ardından da Melek Karali’nin başına birer kurşun sıkarak öldürüp kaçtı. Harun Karali’nin evinden silah sesleri gelmesi üzerine köylüler, jandarmaya haber verdi. Jandarma, olaya tanık olduğu anlaşılan Melek Karali’nin 6 yaşındaki oğlunun da ifadesi üzerine katil zanlısı Karali’yi saklandığı evinde yakalayarak adliyeye sevketti. Muhammet Karali, cinayette kullanılan silahın bulunamaması ve yaşını gözönüne alan mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 03:33:51
Güncelleme :21 Aralık 2006 Perşembe 06:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet ezer IP: 85.105.216.xxx Tarih : 21.12.2006 11:08:55
ben böyle adaleti napayım? sen yapcağını yap sonrada "yaşlısın sen" desinler paşalar gibi tutksuz yargılan. halkın parasını yiyen erbakanı affet, sapık adamı affet, seri katili affet, mersin üniversitesinde yanında av bıçağı taşıyanı değilde bu olaya müdahale eden öğrenciyi copla... bu ülke aadam olmaz...