22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Tacizci magandalara esnaf dayağı

BODRUM Belediye Parkı'nda manzara seyreden Meltem Yiğitoğlu, iki sarhoş magandanın tacizine uğradı.

Magandaların elinden kaçıp kurtulmaya çalışan Meltem Yiğitoğlu karnından ve bacağından bıçaklanarak yaralandı. Ş.N. esnaf tarafından yakalanarak feci şekilde dövüldü, Ü.K. ise polis tarafından yakalandı.

Almanya'nın Berlin kentinde bir mağazada çalışan, önce Kırklareli'nin Pınarhisar İlçesi'ndeki ailesini ziyarete, ardından da Bodrum'a tatile gelerek bir akrabasının oteline yerleşen iki çocuk annesi 31 yaşındaki Meltem Yiğitoğlu, dün akşam saatlerinde çarşı merkezinde gezdikten sonra sahilde belediye parkına oturdu, liman ve Bodrum Kalesi manzarasını izleyerek bir süre dinlenmek istedi.

Yanına gelen iki alkollü kişinin sözlü tacizinden kurtulmak isteyen genç kadın kalkarak başka bir yere oturdu. Taciz ve sözlü saldırılar devam edince Yiğitoğlu uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada ‘Kemik Ümit’ lakaplı 41 yaşındaki Ü.K. ve ‘Beton Şakir’ lakaplı 47 yaşındaki Ş.N., genç kadını kolundan tutup engelledi. Yiğitoğlu bağırarak yardım isterken, Ü.K. yanındaki bıçağı çıkarıp genç kadının sağ kalçasına ve karnına sapladı, arkadaşıyla birlikte kaçmaya başladı. Aşırı alkolün etkisiyle kaçamayan Ş.N.'yi yakalayan esnaf feci şekilde dövdükten sonra polise teslim etti.

Olay yerinden kaçan Ü.K. ise 2 kilometre uzakta Kumbahçe semtinde polislerin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olaya tanık olanlar dehşete düşerken, kan kaybeden Yiğitoğlu ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye getirilen zanlılardan Ü.K.'nin 400, Ş.N.'nin ise 380 promil alkollü olduğu saptandı. Tersanelerde zaman zaman işçi olarak çalıştıkları öğrenilen zanlılardan, kameraların kendisini görüntülediğini gören Ş.N. zafer işareti yaparak “Ağzımı burnumu kırdılar. Her yerimden kan geliyor ama çekin çekin yakışıklı görüneyim” dedi.

Eşinden boşandığı öğrenilen Yiğitoğlu, hastanede polise verdiği ifadede bir hafta önce Bodrum'a tatile geldiğini belirterek, “Bir süre gezdikten sonra dinlenmek ve manzara seyretmek için belediye parkına oturmuştum. Daha sonra iki sarhoşun yanıma geldiğini görünce uzaklaşıp yerimi değiştirdim, sonra yine yanıma geldiler. Sözle taciz etmeye başladıklarını görünce oradan kalkıp ayrılmak istedim ancak bu kez birisi kolumdan tutup hırpalamaya başladı, bağırıp yardım istediğimde ise diğeri beni saçımdan tutup bacağımdan ve karnımdan bıçakladı. Eesnaf ve çevreden yetişenler olmasaydı, beni öldüreceklerdi. Bu tür olaylar büyük şehirlerde oluyor sanırdım” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonunda da eşi Cengiz Ergen ile yürüyüşe çıkan iki çocuk annesi Perrin Ergen, iki sarhoş tarafından yolda tacize uğramıştı. Magandalar talihsiz kadını yolda elle taciz edip öpmeye kalkışmıştı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Mart 2007 Perşembe 12:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?