22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Taksi durağından altın kampanyası

Bingöl'deki bir taksi durağı işletmesi, önce şehir içi taşıma ücretlerini düşürdü, daha sonra başlattığı yeni bir promosyonla 'Altın kampanyası' başlattı. 

Bingöl'deki ilk kurulan taksi durağı olan Bingöl Taksi çalışanları, müşteri çekmek ve daha iyi hizmet sunmak amacıyla yaptıkları ücret indirimi ve 'Altın kampanyası' ile müşterilerinde yüzde 100 artış olduğunu kaydetti. 

Müşterilerin bu kampanyadan oldukça memnun olduğunu söyleyen taksi şoförlerinden Nebi Artuk; "Bingöl'de taksicilik bitme noktasına gelmişti. Fiyatlarımızı önce 3 YTL'ye indirdik ve taksicilik yeniden canlanmaya başladı. Bu uygulamadan hem biz hem de vatandaş memnun kaldı. Şimdi de bir kampanyası başlattık. Müşterilerimizden 4 kişiye 1'er adet çeyrek, 1 kişiye de 10 sefer ücretsiz taksi taşıma hediyemiz var. Halkımızın bize duymuş olduğu güvenden dolayı, biz de her aracımıza binen müşterimize bir kupon veriyoruz. Bir ay sonra çekiliş yapılacak ve şanslı müşteriye hediyesi verilecek" dedi. 

Taksiye binen müşteriler ise, bu tip uygulamaların özellikle fiyat indiriminin tüm duraklar tarafından uygulanmasını gerektiği ifade etti. 
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 16:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?