22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Temizlik işçisinin eli kesildi

İzmir'de önceki gün içinde bomba olan paketi çöp aracına götürürken bombanın patlaması ile yaralanan temizlik işçisinin eli kesildi.

İzmir'in Buca ilçesinde çöpleri temizlerken kimliği belirsiz kişilerin yerleştirdiği bombanın patlaması sonucu yaralanarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan temizlik işçisi Mustafa Özşevik'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

Ailesi, Buca'nın en işlek yerinde sabah erken saatlerde çöpleri temizlerken bombanın patlamasıyla büyük bir faciayı önlediği düşünülen temizlik işçisi Mustafa Özşevik'in sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi. Eşinin gün geçtikçe iyileştiğini ifade eden Zeliha Özşevik, "Allah'a şükrediyoruz. Son durumu iyi, ilgileniyoruz. İyice konuşamadık. Sadece dün öğle vakti gördüm, konuştuk" dedi.

Babasının patlama olayını kendisine anlattığını belirten Yusuf Özşevik de, "Babam çöpü aldığını, bidona atarken de patladığını söyledi. Dua edenler olduğunu biliyoruz. Dua edenlerden Allah razı olsun. Babama, herkesin dua ettiğini, dualarla kurtulduğunu söyledim. Şu an iyi. Allah onu bize bağışladı" diye konuştu. Babasının kurtulmasının inanılmaz olduğunu ifade eden Yusuf Özşevik, babasının sadece sağ elini kaybettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 21:50:23
Güncelleme :4 Ekim 2007 Perşembe 21:57:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet yüksekol IP: 88.250.236.xxx Tarih : 4.10.2007 17:14:21

bizim vatanımızda teröristin birinin koymuş olduğu bir bombayla patlama sonucu geçim derdinde olan temizlik işçisinin kolu kopuyorsa daha doğrusu bizlere zarar geliyorsa, elimizle beslediğimiz terörist elebaşısı olan o şahsiyetin kollarını kesmeliyizki bütün cümle alem anlasın...