22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Terk eden aşkına kızıp çete kiraladı

İstanbul Ataşehir’de tekstilcilik yapan Gökhan T.’nin birlikte yaşadığı Satıgül S.’den ayrılma girişimi polis operasyonuyla noktalandı. Altınşehir’de tekstil şirketi bulunan Gökhan T., uzun zamandır Satıgül S. ile birlikte yaşıyordu. İşadamı Gökhan T., ilişkinin sonu olmadığını söyleyerek Satıgül S.’den ayrılmak istedi.

Çakıcı’nın adamı

Ancak Satıgül S., ilk başlarda bu teklifi kabul etmese de mecbur kalınca “40 bin dolar verirsen ayrılırız” dedi. Evli işadamı Gökhan T. de bu parayı vermek istemedi. Parayı alamayacağını anlayan Satıgül S., Üsküdar’da balıkçılık yapan Gökmen Şensu’yu öldürmekten yattığı Çanakkale Yarı Açık Cezaevi’nden geçen yıl firar ederek İstanbul’a gelen Alaattin Çakıcı’nın eski adamı Erkan U.’ile temas kurdu. Erkan U., parayı ödemesi için işadamı Gökhan T.’yi telefonda arayarak ve ölümle tehdit etti. Ancak işadamının tehditlere kulak asmaması üzerine Satıgül S., Erkan U.’ya Gökhan T.’nin kaçırılması talimatını verdi. Ancak uzun süredir aranan firari U.’yu takibe alan polis, Satıgül S. ile olan yakınlığını fark etti. Üç ay süren takip sırasında işadamı Gökhan T.’yi işyerinden çıktığı bir sırada kaçırma hazırlığı yaparken operasyon düzenlendi.

Flash TV’ye silahlı saldırı olayında karıştığı gerekçesiyle bir süre cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı’nın eski adamı Erkan U. ve adamları Özcan Ç., Hasan A., Recep Y., Üsküdar ve Ümraniye’deki adreslerinde üç tabancayla yakalandı.

Kaçırtmadım o ortağımdı

GözaltIna alınan Satıgül S.”Benim ortağımdı. Daha önceden perde işi yaptık. Aramızda anlaşmazlık çıktı. Gökhan daha sonra işyerini taşıdı. Ben 40 bin dolar olan alacağımı istedim. Ancak vermedi. Ahmet diye biriyle konuştum. Benim girişimlerim karşılığında Gökhan de Metin K. isimli birini araya soktu. Gökhan’ın Metin K’a. 10 bin YTL verdiğini duydum. Daha sonra Metin K. bana Gökhan’ın borcu olmadığını söyledi. Ben de Hasan A.’dan aramızdaki anlaşmazlığı halletmesini istedim” dediği iddia edildi. Polis, Satıgül S.’nin Alaattin Çakıcı’nın eski adamı Erkan U.’la Hasan A. aracılığıyla bağlantı kurduğu tespit edildi.


Devrim TOSUNOĞLU / akşam
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 10:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?