22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Ters yöne giren kamyon Azrail oldu

ANKARA’da yuva kuracağı genç kızla sözlenen 31 yaşındaki Koray Kökemli, yüzük taktıktan 4 saat sonra trafik kazasına kurban gitti.

Gerede- Karabük karayolunda akaryakıt istasyonundan çıkarak ters yöne giren kamyonla çarpışan otomobilde bulunan Koray Kökemli ile babası 55 yaşındaki Bahtiyar Kökemli ve otomobili kullanan akrabaları 58 yaşındaki Şenol Çapraz öldü, 6 kişi de yaralandı.


Kaza bugün saat 01.30 sıralarında, Gerede- Karabük karayolunun Kapaklı Gölü Mevkii’nde meydana geldi. Ankara’da sevdiği genç kızı ailesinden isteyerek söz kesen Koray Kökemli, anne ve babası ile akrabaları Çapraz çiftiyle birlikte otomobille memleketleri Karabük’e doğru yola çıktı. Şenol Çapraz yönetimindeki 34 TC 9249 palakalı Opel Vectra marka otomobil, akaryakıt istasyonundan çıkarak ters yöne giren 50 yaşındaki Ramazan Börekçi'nin kullandığı 78 BE 834 plakalı kamyona hızla çarparak yola savruldu. Bu sırada 36 yaşındaki Sadık Akbıyık yönetimindeki 78 AK 715 plakalı Fiat Tempra otomobil de kamyona arkadan çarptı.

CAN PAZARI

Kazada hurda yığınına dönen Opel Vectra otomobilin sürücüsü Şenol Çapraz ile damat adayı Koray Kökemli olay yerinde yaşamını yitirirken, Bahtiyar Kökemli kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada damat adayının annesi 50 yaşındaki Aysel Kökemli, 50 yaşındaki Pakize Çapraz ile diğer otomobilin sürücüsü Sadık Akbıyık ve bu araçta bulunan 22 yaşındaki Türkcan Uslu, 34 yaşındaki Sadık Diktepe, 26 yaşındaki Sercan Çelenli yaralandı. Ambulanslarla Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Otomobilde sıkışan Şenol Çapraz’ın cesedi uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Kamyon sürücüsü Ramazan Börekçi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Hürriyet / DHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 11:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?