22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Teşhirciye tutuklama

İZMİR'de son 7 ayda yaşı küçük iki kıza ve üç kadına cinsel organını gösterip teşhircilik yaptığı ileri sürülen 28 yaşındaki M.G. yakalandı. Adliyeye sevkedilen M.G., suçunu itiraf ederken, psikolojik sorunları bulunduğunu, rahatsız olduğu için böyle yaptığını söyledi.

Dört gün önce, 16 yaşındaki G.K. ve kardeşi 15 yaşındaki D.K., İnönü Caddesi'nde yürürken önlerine geçen kimliği belirsiz bir kişinin cinsel organını göstererek teşhircilik yaptığını ve kaçtığını söyledi. Aynı günün akşamı 57 yaşındaki B.E. de polise başvurup evinin penceresinin önüne gelen bir kişinin, yine aynı şekilde cinsel organını gösterdikten sonra izini kaybettirdiğini bildirdi.

Şikayetler üzerine araştırma başlatan polis, mağdurların verdiği eşkale uyan 28 yaşındaki M.G.'yi yakaladı. İncelemede, zanlı M.G.'nin mayıs ayında 38 yaşındaki S.E.'ye, ağustos ayında da 26 yaşındaki S.I. adlı kadınlara da aynı şekilde cinsel organını gösterip teşhircilik yapan kişi olduğu belirlendi.

Tüm mağdurlar tarafından teşhis edilen M.G. suçunu itiraf ederken, psikolojik sorunları bulunduğunu, rahatsız olduğu için bunu yaptığını ileri sürdü. Adliyeye sevkedilen M.G. tutuklandı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 13:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?