22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

THY'yi deve güreşine çağırdılar

Sık sık sorun çıkardığı için iade edilen RJ tipi uçaklardan kurtuluşu kutlamak için Atatürk Havalimanı apronunda deve kesen THY yönetimi, Bodrum Ortakent'te 13'üncüsü düzenlenen "Deve Güreşleri Festivaline" davet edildi. Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilginç davetle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "THY'nin günah çıkarmasına yardımcı oluyoruz" dedi.

GÜNAH ÇIKARSINLAR
Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen deve güreşlerinin tüm gelirinin, Yahşi Engelliler Okulu'na aktarıldığını belirten Kocadon şunları söyledi: "THY Genel Müdürü Sayın Temel Kotil ve yönetimini, güreşleri izlemeleri ve develeri yakından tanımaları için davet ettik. İnşallah bundansonraki yıllarda güreşlerimize sponsor olurlar. Böylelikle, hem apronda kestikleri deve nedeniyle imajı sarsılan THY'nin imajını düzeltmiş, hem de özürlü ve engelli vatandaşlarımız için büyük destek sağlamış olurlar. Aslında biz bir anlamda THY'nin günah çıkarmasına yardımcı oluyoruz." Kocadon, toplam 130 devenin yarışacağı güreşlere 10 bin kişinin katılmasını beklediklerini belirtti.

GÖREVİNDEN ALINDI
RJ tipi uçakların tarihe karışmasının ardından, Teknik Uçak Bakım Başkanı Şükrü Can'ın girişimiyle apronda kesilen deve görüntüleri dünya basınında geniş yankı bulurken, Şükrü Can, THY yönetimi tarafından görevinden alındı.
Sabah
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 07:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OFLU FAHRI IP: 84.63.181.xxx Tarih : 7.01.2007 11:30:37
YANI BUNLARI BU KATAR UZATMAYA NEGEREK VAR YANI DEVE KESILDI DIYE DÜNYANIN SONU OLMADIGINI DÜSÜNÜYORUM YOKSA KILISEYE GITIB DE AYINMI YAPILSAYDI KURCALAMANIN NE ANLAMI VAR UGRASACAK SANKI BASKA IS GÜC KALMAMIS BU ZIHNIYETLE OLDUGUMUZ YERDE SAYMAYA MAHKUMUZ SANKI ADAMLAR MEMLEKETTE BÜTÜN DEVELERI KATLETMIS GIBI SENARYO ÜRETILIYOR BEN BILE YORUM YAPMAYA UTANIYORUM AYIP YA