28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Trafik canavarı aynı aileden 6 can aldı

Nevşehir'de meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2'si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. 

Bu sabah saat 06.00 sularında meydana gelen kazada, Nesim Yiğit (25) yönetimindeki 20 EZ 651 plakalı Fiat Dublo marka otomobil, Aksaray istikametinden Kayseri istikametine giderken Nevşehir Terminali yakınlarında çevre yolunda dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak takla attı. 

Kazada araç sürücü Nesim Yiğit (25), Hasan Yiğit (60), Aynur Yiğit, Mustafa Yiğit (4), Büşra Yiğit (8) ve Adile Yiğit (32) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada aynı aileden Ezgi Yiğit (12), Onur Yiğit (1) ve Ömer Yiğit (6) ise ağır yaralandı. Takla atan aracın kendisini takip eden ve akrabaları olduğu öğrenilen 2 araç ile birlikte misafirliğe gittikleri belirtildi. Kaza sonrası ise kazanın meydana geldiği otoyolda tam bir can pazarı yaşandı. 

Kazanın ardından olay yerine bir türlü gelmeyen 112 Acil Servis ekipleri kazaya karışan aracı takip eden Yiğit ailesinin yakınlarını çileden çıkardı. Bu sırada Cesim Yiğit isimli bir genç araçtan çıkarttığı pompalı tüfekle kazadan görüntü almaya çalışan gazetecileri kovaladı. Bu sırada polis havaya bir el ateş ederek genci etkisiz hale getirdi. Daha sonra olay yerine gelen ambulans ile yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralılardan Ezgi Yiğit (12) Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2006 Cumartesi 08:20:44
Güncelleme :15 Temmuz 2006 Cumartesi 15:27:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?