22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Trafik canavarı yollardaydı: 2 ölü, 12 yaralı

Bursa'da, kontrolden çıkan minibüsün otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Öte yandan Karabük ve Sungurlu'daki iki ayrı kazada 2 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi yaralandı.

Niyazi Dereli'nin kullandığı 16 P 0902 plakalı minibüs, merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj mevkiinde kontrolden çıkarak, yol kenarında otobüs bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada, Aslı Ayşe Sümbül ve kızı Melike Nur Sümbül (4), Kamil Cansever, Güngör Cansever, Fatma Kadıoğlu ve Dilek Kadıoğlu yaralandı.

Yaralılardan Aslı Ayşe ve Melike Nur Sümbül ile Kamil Cansever, Bursa Devlet Hastanesi, Fatma ve Dilek Kadıoğlu, Çekirge Devlet Hastanesi, Güngör Cansever ise Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada ağır yaralanan Aslı Ayşe Sümbül'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Sürücü Niyazi Dereli'nin gözaltına alındığı bildirildi.

KARABÜK'TE 1 ÖLÜ 5 YARALI

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. İsa Kıyı yönetimindeki 16 BDY 87 plakalı minibüs, İsmetpaşa mevkiinde uçuruma yuvarlandı. Kazada, minibüste bulunan Ebru Kıyı (12) yaşamını yitirdi, yaralanan sürücü İsa ile Harun, Fatma, Elif ve Bünyamin Kıyı, Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Elif ve Fatma Kıyı, Ankara'ya sevkedildi.

SUNGURLU'DA 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Salih Göl yönetimindeki 19 EK 620 plakalı kamyon, Ankara-Samsun karayolunun Hitit kavşağında, Muharrem Cenik'in kullandığı 05 FD 791 plakalı kamyonla çarptı. Kazada, kamyon sürücülerinden Salih Göl (35) olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer sürücü Muharrem Cenik ise yaralandı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cenik'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


a.a
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2007 Pazar 20:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?