22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Tunceli Emniyet Müdürü yara almadı

Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün aracının bulunduğu konvoya yapılan saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki polis karakolunda incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Osman Öztürk, daha sonra kent merkezine hareket etti.

Öztürk ve beraberindekiler, Tunceli şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki İnönü mahallesinden geçerken, teröristler tarafından yola döşenen mayın patladı.

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, patlama sonrası yolda yaklaşık 2 metre genişliğinde ve 80 santimetre derinliğinde çukur oluştu.

Bu arada, olay sonrasında Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı özel harekat timlerinin bölgede geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

Öte yandan, aynı yolun 23. kilometresinde de 19 Mayıs tarihinde tahrip gücü yüksek bir bomba patlamış, olayda can ve mal kaybı meydana gelmemişti. 

ÖNCEKİ HABER

TUNCELİ Emniyet Müdürü Osman Öztürk Nazımiye İlçesi'nde yaptığı incelemelerden sonra kent merkezine dönerken, PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen mayın, uzaktan kumandayla patlatıldı. 

Saat 15.00 sıralarında meydana gelen saldırıda ilk bilgilere göre Emniyet Müdürü Öztürk yara almazken, patlamada ölen ve yaralananın olmadığı öğrenildi.
DHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 17:02:46
Güncelleme :25 Mayıs 2007 Cuma 17:02:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
munzurlu IP: 81.58.43.xxx Tarih : 25.05.2007 17:05:04
Bizler tuncelililer olarak sayin emniyet mudurumuzu seviyor ve yurekten saygiyla desdekliyoruz.sayin emniyet mudurunun tuncelili icin cok emegi oldu ve ben BU KONUNUN ALLAH RAHMET EYLESIN SAYIN DIYAR BAKIR EMNIYET MUDURU GAFFAR OKAN TARZINA INANIYOR ONDAN KORKUYORUR VE ENDISELENIYORUM.BURDAN EMNIYET MUDURUMUZE GECMIS OLSUN DILEKLERIMLE DIYOR VE TUNCELI HALKININ SENI YUREKTEN SEVDIGINI HATIRLATMAK ISTIYORUM.SAYGILARIMLA.