16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Tunceli'de hareketli saatler

Türkiye iç siyasete kilitlenmişken, Doğu'da da sıcak saatler yaşanıyor. Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu köyü kırsalına sabah saatlerinden itibaren yoğun bir askeri sevkiyat başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkezden kalkan 4 helikopter, şehir merkezi ile Ovacık ve Hozat ilçeleri üçgeninde bulunan Geyiksuyu Köyü ile Çet Deresi civarına asker sevkiyat başlattı.

Çok sayıda askeri birlik bölgeye kaldırılırken, helikopterler de dün gece boyunca uçuş yaptı. Kobra helikopterleri tarafından hava destekli başlayan operasyonda yer yer sıcak çatışmanın yaşandığı öğrenildi. Gelişmeler Kenthaber'de.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 14:35:39
Güncelleme :29 Ağustos 2007 Çarşamba 14:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim IP: 88.229.79.xxx Tarih : 29.08.2007 15:43:27
Allah yolunuzu açık etsin.Allah sizi korusun biliyorum ki soylarını kurutacaksınız T.C. topraklarını bölme amaçlı kim olursa olsun sonu dagdaki şerefsizler gibi ölüm olacak aslan parcaları dünya sizinle gurur duyuyo çünkü türk ordusu dünyanın en büyük ve en güçlü ordusundan olusuyor. Ovada siyaset yapanlarında kellesi alınacak işte o zaman ölen şehitlerimizin ruhu sad olacak Allah Yardımcınız Olsun . Benim kardesimde su an orda