29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Uğur Mumcu karanfillerle anıldı

Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, bombalı suikast sonucu hayatını kaybettiği Uğur Mumcu Sokak'taki evinin önünde düzenlenen törenle anıldı.

Uğur Mumcu Sokak'ta düzenlenen törene katılan çok sayıda vatandaş, Mumcu'nun anısına sokakta yapılan anıta karanfiller koyarak mum yaktılar. Anıta Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu ve kızı Özge de karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Anma etkinliği sırasında bir de tiyatro gösterisi sunuldu. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, etkinlik sırasında "Çarşı faili meçhule karşı" yazılı bir pankart açtı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 15:15:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
V. Yilmaz IP: 91.65.234.xxx Tarih : 24.01.2008 17:28:08

Bu memlekette gercekci yazarlarimiz ne malumki böyle ugurlanirlar.Hani neredeydi Sayin Basbakan,Bir vatan haini Ermeni vuruldu diye neredeyse Rahmetli Atatürkümüzun kabrinide yok ettirmek arzusundaydiniz, kusaklariniza kaldi. Hic düsündün mu Ermeninin Dölünun anma merasimine neler oldugunu.? Nicin oradaki gönderdiginiz vekilerin Türklüge ne Hakaretler yapildiklarini o koyun veilleri nicin kürsüye cikarip Mansetler verdirmediler onlar ermeniydiler degilmi. Gönderseydin Rahmetli Mumcunun anma töreninede bir kac bakanini hic olmasa o Mumcu kendi öz milletinin yazariydi ve Türklüge hakaret ettimezdi o. Tüh be yazilkar olsun Sizin gibi milliyetciyim diye bu halki kandiran bazi Vekil ve Önderlere. Saglicakla kalin, Ruhun sad olsun Sayin Mumcu. Saygilarimla.