25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Ulusal Kanal ve Aydınlık'ta arama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi'nde arama yapılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde Aydınlık Dergisi ve Ulusal Kanal'a baskın düzenledi. Çok sayıda çevik kuvvet polisininde önlem aldığı baskında Aydınlık Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım ve Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ali Akkaya'nın bilgisayarları polis tarafından inceleniyor.

Sabah saatlerinde Aydınlık Dergisi ve Ulusal Kanal'ın bulunduğu Beyoğlu İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı Sokağı'na gelen polisler burada yoğun güvenlik önlemi altında binaya girerek her iki kurumda inceleme başlattı. Çok sayıda Çevik Kuvvet polisinin sokak girişinde önlem aldığı ve sokağa giriş çıkışı yasakladığı gözlemlendi. Polis, Aydınlık Dergisi Genel Yayın yönetmeni Deniz Yıldırım ve Ulusal Kanal İstihbarat Şefi Ali Akkaya'nın bilgisayarlarının incelendiği öğrenildi. Öte yandan, Deniz Yıldırım ve Ali Akkaya'nın evlerinde de arama başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 10:51:40
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 11:09:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASIDOGAN IP: 79.242.83.xxx Tarih : 19.10.2009 22:52:25

Haberin nicin nedeni olmalidir.., evet ; aydinlik ve Ulusal Kanal´da baskin arama yapildi. K.K.T.C kurucu Cumhurbaskani sayin R.Denktas icin yapilan Kumpasi ortaya cikaran 2004 yilinda kayit edilen band cözümleri söz konusu.. Nevar ? Kayitlarda; sayin RTE ile sayin M.A.Talat´in konusmalari mahkeme karari olmadan neden ve nicin bir basin kurulusu Futursuzca araniyor.. Türkiye Muz Cumhuriyeti mi? Habur sinir kapimizdan giren PKK´li Teröristlere yapilan muamele karsisinda Erg.. tertibinde gözaltina alinan aydinlara, gazetecilere ve mualefet parti liderlerine muamele karsilastirilmayacak kadar ortada... Türkiye´yi savunanlara kin, Türkiye düsmanlarina yapilan  sefkat.. el insaaf..