28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Üvey babaya kuma isyanı

Adana’da, iki kız kardeş, eve ikinci eş olarak 23 yaşındaki bir kızı getiren üvey babaları Mehmet Yurtsever’i (52) ve kuma getirilmesine razı olan anneleri Döne Yurtsever’i (54) bıçakla yaraladı. Gözaltına alınan öfkeli kız kardeşlerden Hilal Demirci (25), sorgusunda olayın üvey babası Mehmet Yurtsever’in, annesinin üzerine kuma getirmesinden kaynaklandığını söyledi.

Nikáh bile yapacaktı

Hilal Demirci, "Annem, biz istemediğimiz halde ikinci evliliğini Mehmet Yurtsever ile yaptı. İstemesek de, çaresiz kabul ettik, ama bir süre sonra üvey babamız, annemizin üstüne kuma getirmeye kalkıştı. Buna razı olmadığımız halde annem sesini çıkartmadı. Hatta nikáhını vermeyi de kabul etti. Ankara’da oturan ablam Birgül ile olay günü konuşmak amacıyla evlerine gittim. Tartışma çıktı, biz tartışmaya başlayınca annemin 23 yaşındaki kuması Kezban Boz ile amcası Musa Boz odaya saklandı. Annemi ve eşini o sırada çıkan tartışmada bıçakla yaraladık" dedi. Hilal Demirci’nin sorgusu devam ederken Ankara’ya kaçtığı belirlenen ablası Birgül Yardımcı’nın yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Biri yakalandı diğeri aranıyor

Kanlar içinde kalan üvey baba Mehmet Yursever ile Döne Yurtsever (yanda) hastaneye kaldırıldı. Öfkeli kız kardeşlerden Hilal Demirci yakalanırken, Ankara’ya kaçtığı belirlenen Birgül Yardımcı aranıyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2006 Çarşamba 00:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?