22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Uygur'a ilaç gibi hediye

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanıp kısmi bir felç geçiren ünlü sanatçı Nejat Uygur'a ilginç bir hediye gönderildi.

Beyninin sağ tarafındaki tıkanıklığa bağlı olarak kısmi felç geçiren ve Ufuk İniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesinde tedavi altında tutulan ünlü tiyatro sanatçısı Nejat Uygur'a Kayseri'den pastırma gönderildi.

Kaleönü Caddesi'nde pastırma sucuk satışı yapan Mehmet İpek, ünlü tiyatro oyuncusu Nejat Uygur'un hastanede tedavi görmesi nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Uygur'un ''Param Yok Memed'' adlı oyununda canlandırdığı eli sıkı Kayserili tiplemesinin unutulmadığını ifade eden İpek, Nejat Uygur'un bu oyunda ve diğer bazı oyunlarında sık sık Kayseri şivesiyle konuşarak pastırmaya ''bastırna'', sucuğa da ''uscuk'' dediğini hatırlattı.

İpek, ''Nejat Uygur, usta oyunculuğu ile hepimizin kalbinde taht kurmuş birisi. Kendisini unutmadığımızı göstermek için 1 kilogram ünlü kuşgömü pastırmayı hastaneye kargo ile gönderiyoruz. Doktorlar belki pastırma yemesine izin vermezler ama Nejat Uygur'a pastırmanın kokusu bile şifa verir. Kendisine geçmiş olsun diyoruz'' dedi.

İpek, Nejat Uygur'un yeniden sahnelere dönmesinin en büyük dilekleri olduğunu ifade ederek, ''Nejat Uygur'un yeniden (bastırna) demesini özlemle bekliyoruz'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 11:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?