22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Uzman çavuşun ayağı koptu

Tunceli'de mayına basan 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, Tunceli'nin Nazımiye ilçesi dağlık arazi kesiminde arama ve tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, terör örgütü mensupları tarafından araziye döşenen mayına basması sonucu 2 güvenlik görevlisinin yaralandığı belirtildi.

TUNCELİ'nin Nazimiye İlçesi'nde operasyona çıkan askeri birliklerin geçtiği güzergaha konulan mayına basan bir uzman çavuşun ayağı koptu. 

Bölücü teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede operasyonlara devam edilirken Nazimiye İlçesi kırsal kesiminde birliklerin geçeceği yola döşenen mayına basan ve adı açıklanmayan bir uzman ağır yaralandı. Patlamada ayağı kopan uzman çavuş helikopterle Elazığ asker hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
AA / DHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2007 Cumartesi 18:35:35
Güncelleme :27 Mayıs 2007 Pazar 00:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yahya KOÇ IP: 81.215.30.xxx Tarih : 27.05.2007 00:05:01
Kendini seçime odaklayıp,şahsi çıkar peşinde koşanlar artık iyi düşünmeliler.Bu gibi olayları son dakika golu olarak düşünmeyin.Orduyu serbest bırakın.Alın artık şu kararı.Yani sınır ötesi operasyon kararını.Gün geçmiyorki şehit haberi olmasın.Talabani ve Barzani itini korumaktan ve ABD güdümünden vaz geçin.Hani arkanızda biz varız derler ya;aslında öyle değil.Siz karar alın sizin önünüzde biz varız.Zaten oğullarınızı asker yapmamak için bütün gücünüzü sarf ediyorsunuz.İzmir'de şehit anasının çığlığını hatırlıyorum sayın başbakana."SENİN OĞLUN ÇÜRÜK;BENİMKİ TOPRAKTA YATIYOR"diye.Bundan bari haya duyun ne olur.