19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Veli Küçük'ten sitemli mektup

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından emekli tuğgeneral Veli Küçük, eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'ya mektup gönderdi.

Mektubuna "Sayın komutanım" diye başlayan Küçük, "Siz emekli oluncaya kadar emrinizde çalıştım. Bu vatana, kanı ile canı ile hizmet veren şerefli, onurlu, gururlu emekli Jandarma Tuğgenaral Veli Küçük'üm. sürçülisan olarak kabul ediyorum. 'O adam' değilim. Saygılarımı arz ederim."

Kızı ve avukatı Zeynep Küçük aracılığıyla eski Genelkurmay Başkanı Kıvrıkoğlu'nun "Veli Küçük adımızı kullanıyor" sözleriyle ilgili de asılsız iftiralar olduğunu belirterek "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en yüksek makamında yer almış bir eski Genelkurmay Başkanı tarafından ciddiye alınarak hakkımda bu şekilde bir beyanda bulunulması son derece üzüntü vericidir" dedi.

...
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2009 Cumartesi 06:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET AYDIN IP: 85.106.95.xxx Tarih : 24.01.2009 13:51:50

SAYIN PAŞALARIM.GEÇMİŞ DÖNEMLERDE KAFANIZ İYİ İKİN VERİLEN SÖZLER UNUTULDUMU ACABA. KAÇ YILDIR SİYASİ ORTAMIN BİLİNCİNDEYİM VE HABER HASTASI BİRİYİM. HATIRLARSANIZ YILLARDIR TOPLANAN Y.A.Ş. YANİ YÜKSEK ASKERİ ŞUARDA İLK DEFA BİR ASKER DİSİPLİNSİZLİK SUÇLAMASIYLA ORDUDAN İHRAÇ EDİLMEDİ. BUNUN GEREKÇESİNİ BANA ASKERİ VEYA BİLEN BİR SİYASETÇİ AÇIKLARSA ÇOK MEMNUN OLURUM.