30
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Vicdansızlığın sebebi belli oldu

İSTANBUL Bayrampaşa'da cami avlusuna 15 günlük bebeği terk ederken güvenlik kamerasıyla görüntülenen, ikisi de evli oldukları halde eşlerinden ayrı oldukları belirlenen Nadir G. ile Pınar K.'nın, bebeği genç kadının henüz boşanmadığı eşinden olduğu için terk ettikleri ortaya çıktı. 


Nadir G. ile Pınar K.'ya henüz ulaşılamazken, ikisinin de ailelerinin oturduğu Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Topağaç Köyü'ne gazeteciler akın etti. Nadir K.'nın babası Ali Musa G. ile eşi, “Biz onları evlatlıktan reddettik” dedi.

Bebeğin terdedilmesi sırasında çekilen görüntülerin televizyon kanallarında yayınlanmasının ardından, Akyazı'ya bağlı Topağaç Köyü'nde haberleri izleyenler jandarmaya giderek, görüntülerdeki çiftin 7 ay önce birlikte yaşamaya başlayan 25 yaşındaki Nadir G. ile daha önce 2 evlilik yapan ve son eşini 7 ay önce terkeden 21 yaşındaki Pınar K. olduğunu ihbar etti.

Topağaç Köyü Muhtarı Mustafa Başer, çifti görüntülerden hemen tanıdıklarını belirterek, “Nadir ve Pınar bizim köyde oturuyordu. Nadir 7 ay önce Pınar K. ile ablasının aracılığıyla tanışmış. Daha sonra dini nikah kıydılar. 15 gün kadar önce Pınar, Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi’nde doğum yaptı. Bebeğin 7 aylık doğduğu sanılıyordu. Ancak doktorlar, bebeğin 9 ay 10 günlük süre sonunda doğduğunu belirtmişler” diyerek şöyle devam etti:

“Nadir, ‘Bu çocuk benden değil’ diyerek kadını bebeğiyle birlikte evden kovdu. Daha önce 2 evlilik yapan Pınar, Akyazı Jandarması'na sığındı. Jandarma da çocuğu ve kadını alarak Öğretmenevi'ne yerleştirdi. Birkaç gün kaldıktan sonra Nadir çocuğu ve kadını alarak Akyazı'dan ayrıldı. Bir daha haber alınamadı. Zaten Pınar'ı anne ve babası kabul etmemiş. Biz televizyondaki görüntüleri izleyince olayı anladık.”

Nadir'in amcasının oğlu olan Cemil G. ise daha ayrıntılı bilgi verdi. Cemil G., Nadir'in Düzceli olan eşinden boşanmak için dava açtığını, bu nedenle Pınar ile 7 ay önce nikahsız yaşamaya başladığını belirtti. Pınar'ın da daha önce iki kez evlendiğini öğrendiklerini belirten Cemil G. “Pınar 7 ay önce eşini terkedip baba evine gitmiş. Sonra bizim yeğenle tanışmışlar. Pınar'ın kendisinden hamile kaldığını sanmış. Ancak doktorlar bebeğin 9 aylık normal olduğunu söyleyince, Pınar da ‘Terkettiğim eşimden halime kalmıştım’ deyince işler bu duruma geldi. Televizyon haberlerinde bebeğin terkediliş görüntülerini izleyince biz de şoke olduk” diye konuştu.

Bu arada gelişmeler üzerine köye giden gazeteciler, Nadir K. ile Pınar K.'nın yakınlarıyla görüşmek istedi. Nadir K.'nın babası Ali Musa G. ile eşi, evlerinin bahçesinde, “Biz onları evlatlıktan reddettik. Haber yapılmasını istemiyoruz. Çekin gidin” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 20:32:14
Güncelleme :12 Mart 2008 Çarşamba 20:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin koksal IP: 213.42.21.xxx Tarih : 12.03.2008 22:28:04

Sayin Medya yetkilileri acaba sizin hicmi isiniz yok daha kisileri rencide etmekten bikmadinizmi tabiiiiii sizler nerde gariban bir kisi var ustune cokersiniz neden acaba ileri gelen bir kisinin dogurupta birak diri olu olarak tuvalet cukuruna biraktigi cocugun haberini yapmazsiniz simdi sizin yaptiginiz dogrumu siz bir etiket digerleri ise can derdinde gerisini siz dusunun yarin pisman olmazsinizda olmus gorunmeyin cunki cinayetin sebei sizsiniz saygilar