22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Vidinli, Orhan Gencebay ile akraba çıktı

Ünlü arabesk sanatçısı Orhan Gencebay, şarkılarında olduğu gibi birlik çağrısında bulunarak, "Ülkemize zarar vermek isteyenler, bu birlikteliğin karşısında kesinlikle gerileyecektir" dedi.


Memleketi Samsun'a gelen Orhan Gencebay, akrabası olan Demokrat Parti (DP) 1. sıra Samsun Milletvekili Adayı Suna Vindili ile ile birlikte Yelken Kulüp'te bir araya geldi. Suna Vindili'ye sevgisini dile getiren ve başarılarından söz eden Gencebay, ülke meseleleri ve siyâsetten de bahsetti.


Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Gencebay, partiden, partili olmaktan çok ülkenin ön planda düşünülmesi gerektiğini söyledi. "Bir tane ülkemiz var. Buna hep birlikte sahip çıkmalıyız" diyen Gencebay, "Gereken ne lâzımsa yapmalıyız. Bu olumsuz günleri olumlu hale getirmeliyiz. Ülkeyi bilmeyen ve doyumlu olmayan birisinin iyi yöneteceğine inanamıyorum. Bütün partilere de başarılar diliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bazı sorunları aşabilmemiz önemli. Bu konuda çok duyarlı bir insanım.


Atamız da gençlere emanet etmedi mi bu ülkeyi. Kendini genç hissedenlere emanet etmedi mi? Önemli olan bilen, doyumlu gençlerin bu ülkeye sahip çıkmalarıdır" diye konuştu.


Türkiye'nin güçlü bir millet olduğunu ve birlikten daima güç doğacağına dikkat çeken Gencebay, "Birliğimiz duyarlılığı ile her zaman çok güçlü olacağız. Bunu hiç kimsenin unutmamasını istiyorum. Biz sabrımızla, sevgimizle saygımızla her sorunu rahatlıkla aşarız. Kimse başka türlü düşünmesin. Ülkemize zarar vermek isteyenler, bu birlikteliğin karşısında kesinlikle gerileyecektir. Ve öyle bir dönem yaşıyoruz ki, sorunlarımızı aşacağız. Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) önemini bilmemiz lazım.

Bizim topraklarımızın değerini, stratejisi, tarihimizi iyi bilmemiz lazım. Kıbrıs'ın ne olduğunu, Avrupa Birliği'ni (AB) Amerika'yı iyi tanımamız lazım. Biz bunları öğrenmeye başladık. Ama daha dikkatli olmayız" şeklinde konuştu.


Suna Vindili'ye her zaman hayır duası ettiğini ifade eden Gencebay, aday Vidinli'nin her zaman yanında olduğunu, ülkeye çok büyük katkılarının ve ülkenin en büyük savunucularından biri olacağına inandığını kaydetti. DP. 1. sıra adayı Suna Vidinli ise Orhan Gencebay'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, halkın beklentilerinden bahsetti

Ajanslar
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2007 Cumartesi 08:55:56
Güncelleme :23 Haziran 2007 Cumartesi 08:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?