20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Wilson saldırı için ne dedi?

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Rose Wilson İstanbul'daki Amerikan Konsolosluğu önünündeki saldırının ardından bir açıklama yaptı.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Rose Wilson saldırıda hayatını kaybeden polisler için baş sağlığı dileyerek konuşmasına başladı.

Wilson, bunun terörist bir saldırı olduğunu Türkiye ve Amerika'nın konu ile ilgili birlikte çalışacaklarını belirtti.

Saldırının hangi örgüt tarafından yapıldığına dair bir bilgilerinin olmadığını ve bir spekülasyon yapamayacağını söyledi.

Wilson, saldırının Ergenekonla bir ilgisini olmadığını da düşündüğünü bildirdi.

İstanbul ve Adana'da ek güvenlik önlemleri alındığını belirten Wilson, güvenlikleri için çalışanlara müteşekkir olduğunu ifade etti. Wilson, "Şehit olan polislere minnettarız yaralılar için dua ediyoruz" dedi.

Wilson bu terörist saldırılardın kendilerini caydırmayacağını söyledi.

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gökhan IP: 85.103.142.xxx Tarih : 9.07.2008 15:12:49

Amerikalıları oldum olası sevmem.Bunlar huzursuzluk çıkarmak için herşeyi yapabilecek tiplerdir.Kızılderilileri nasıl katlettikleri malum.işlenen cinayetleri kızılderililerin üzerine atıp sonra da onları hayvan gibi avladılar.(Amerikan meclis arşivlerinde anlatılır.Kitaplarda da bilgiler mevcuttur---Dee Brown--Kalbimi Vatanıma Gömün.) Yani bunlar bazı olayların failleri olarak sağda solda herkesi hedef gösterirler ama CİA ları da yapmış ya da yaptırmış olabilir.Herşey mümkün.Bu yüzden hiç bir Amerikalıya güvenmem inanmam. Olan bizim polisimize oldu Tanrı dan rahmet dilerim...